top of page

Estimats amics i amigues:

 

Em poso en contacte amb vosaltres per explicar-vos el moment actual pel qual està passant La Fàbrica de Somnis i per què amb la vostra ajuda pugui seguir sent un espai viu i un referent de pràctiques per a l'activitat física no competitiva, artística i creativa, com portem fent des de 2011.

 

Com molts ja sabeu, des de 2013 estem negociant amb l’Ajuntament de Vic la cessió d’un espai amb unes condicions d’habitabilitat molt més òptimes que les que tenim actualment. L’Ajuntament, content des d'un principi amb la nostra activitat, ja ha culminat tots els tràmits per a la cessió del nou espai. Ara ens toca a nosaltres organitzar-nos per portar a terme les tasques de condicionament del local (instal·lació elèctrica, sortides d’emergència, ventilació, senyalització, etc.) i de disseny i execució dels nous espais (boulder nou, elements de circ i una petita sala confortable per teatre, música, ioga, malabars, clown, etc.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volem informar-vos que varies d’aquestes tasques ja estan bastant avançades, gràcies en part a la col·laboració d'un membre de l'associació que com a enginyer civil, està gestionant i realitzant el projecte d'adequació al nou espai, juntament amb el suport dels tècnics de l’Ajuntament. Aquest projecte l’hem enfocat en tot moment amb l’objectiu de complir la normativa exigida.

Amics i amigues, companys i companyes, recorrem a vosaltres perquè ens ajudeu a fer que aquest trasllat sigui un èxit. 

 

Hi ha diverses maneres d’ajudar, no desmereixerem cap col·laboració altruista, artística o material. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu idees o voleu saber quines són les nostres necessitats més concretes. El nostre correu electrònic és lafabridesomnis@gmail.com.

Gràcies pel vostre interès i col·laboració.

Atentament i en nom de tots els socis,

 

 

 

Olga Gabalda 
presidenta de La Fàbrica de somnis

Fabricant Salut: 3 minuts de resum de La Fàbrica.
bottom of page